Metaalbewerking in Breda

Metaalbewerking in Breda Stalen deuren

Wij ontwerpen en vervaardigen objecten voor praktische doeleinden, maar ook worden objecten door ons gebouwd voor cosmetische doeleinden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de productie van design  trapleuningen. Deze hebben een trendy uitstraling en zullen uw interieur ongetwijfeld verfraaien. Naar keuze kunt u zelf een ontwerp presenteren, maar u kunt er ook voor kiezen om onze creativiteit in te zetten om te komen tot een uniek concept.

Veel diverse oplossing met staal, aluminium en RVS voor metaalbewerking in Breda

Afgestemd op uw persoonlijke wensen
Ook voor de productie van hekwerken en schuifdeuren en draaideuren bent u bij M&J Metal Welding aan het juiste adres.

Ter verfraaiing van uw tuinaanzicht kunnen wij voor u degelijke en aantrekkelijke   tuintafels  en bloembakken leveren. Deze geven een tuin een extra dimensie. Ook leveren wij afrasteringen voor tuinen in elk gewenst formaat, vijverranden en waterafvoeren en drains.

Een uniek concept, wat een blikvanger in uw tuin zal vormen is de exclusief bij M&J Metal Welding verkrijgbare watertafel.

Voor het bedrijfsleven produceren wij onderdelen voor machines, onderstellen en bekledingen voor trappen. De VDL groep betrekt een grote variatie aan objecten en onderdelen van M&J Metal Welding. Tot onze opdrachtgevers behoort ook het Rijksmuseum in Amsterdam, in het verleden hebben wij een aantal interieurs hier ingericht.

Metaalbewerking in Breda RVS Sierhekwerken
Metaalbewerking in Breda

Voor verdere informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040 23 518 14. Een e-mail sturen kan ook: info@mjmetalwelding.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Scroll naar top