Wat wij doen

RVS heeft in de loop der tijd veel aan populariteit gewonnen voor vele toepassingen en objecten. Doordat wij bij de processen voor ontwerp en verwerking ons bedrijf doelmatig hebben ingericht kunnen wij de producten tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Wij bieden een uitgebreide productenlijn in roestvrijstaal. Hierbij kunt u denken aan producten voor het interieur, zoals tv-meubels, leuningen voor trappen en schuifdeuren, maar ook voor buitenshuis heeft RVS vele voordelen, zoals het niet kunnen roesten. Daarom gebruiken wij dit materiaal graag voor de productie van tuinmeubelen, hekwerken en tuinafrasteringen voor uw tuin of groenvoorziening in de regio Eindhoven.

Veel diverse oplossing met staal, aluminium en RVS.

 Als allround bedrijf kunnen wij kleine en grote projecten in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor heeft u altijd maar één aanspreekpunt, wat een duidelijke communicatie en goede komt. In onze werkplaats bevindt zich een geïntegreerde grafische afdeling en er is ook plaats voor traditionele RVS bewerkingen, zoals buigen, knippen, walsen en lassen.

Michael Willems

Scroll naar top